ja50

Jouw gezichtspunt: Koningin van Zwaarden

Dit kan een vrouw in je leven zijn wie je niet voor de gek houdt. Ze zal intelligent en vocaal zijn. Als het geen persoon is, kan ze erop wijzen dat u in een bepaalde situatie krachtig en eerlijk moet zijn om aan uw behoeften te voldoen. Mogelijk moet u uw voeten eens  neerzetten.

Over het algemeen kan de koningin van Zwaarden aangeven dat je instinct je goed van dienst is. Je weet al wat je wilt en nodig hebt, nu moet je er gewoon achteraan gaan. Houd echter rekening met de grenzen van andere mensen. Deze kaart heeft krachtige energie die sommige mensen heftig vinden.

Met betrekking tot liefde is de enige waarschuwing hier om op te passen voor de impuls om te krachtig te zijn. Er is ons allemaal verteld dat we meer vliegen met honing krijgen dan met azijn, en dat gezegde klopt. Je moeder of een moederachtige figuur kan je relatie verstoren, of ze dat nu wil of niet. Zoek uit waar je grenzen hiermee liggen en laat het haar weten.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline