ja5

Mogelijk resultaat: de Hiërofant

Deze kaart gaat heel erg over “het juiste doen”. Misschien worstelt u met een probleem en bent u niet zeker wat ‘goed’ voor u is. Weet dat de antwoorden in jou zijn. Onthoud dat het “juiste”  ook is wat goed voor u is.

De Hiërofant gaat ook over spiritualiteit – alles, van traditionele religie tot op aarde gerichte spiritualiteit en elke andere spirituele opvatting die je kunt bedenken. Er kan een spanning zijn tussen uw idee van spiritualiteit en het ‘juiste’ en de ideeën van anderen om u heen. Kom op voor je eigen overtuigingen. De “regels” en het “systeem” om dingen te doen spelen waarschijnlijk nu een belangrijke rol. Rituelen van welke aard dan ook zullen je helpen, ook al is het gewoon ‘naar een film met vrienden elke derde zaterdag’.

Romantiek gaat waarschijnlijk heel goed, hoewel op een vrij traditionele manier, dwz dat deze energieën het beste voor je werken als je, jezelf kunt gedragen op de manier waarop dit van iemand in jouw schoenen “verwacht” wordt. Dit is niet het moment om “tegen het systeem in te gaan” of om onconventioneel te zijn, net zo min als nodig is.

Deze kaart wordt vaak gezien als een indicator van formeel huwelijk.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline