ja48

Hulp & Hindernissen: 4 van Pentakels

Dit kan een kaart zijn om dingen, mensen, geld of situaties langer vast te houden dan gezond of realistisch is. De 4 van Pentakels is een zeker teken dat je zorgvuldig moet kijken naar waar je je aan vastklampt, en of anderen je op een ongezonde manier vasthouden. Leer te ontspannen.

Over het algemeen kan deze kaart wijzen op angst / angst voor geld en / of vasthouden aan wat het ook is dat u een veilig gevoel geeft. De sleutel hier is om te proberen te beseffen dat angstig zijn en vasthouden GEEN veiligheid brengt. Als een kaart in de Tarot betrekking heeft op het oude gezegde over “Als je van iets houdt, laat het dan vrij …” dan is dit de kaart. Of je houdt je veel te vast aan een situatie of geliefde, of iemand probeert je dat aan te doen. Dit vasthouden is niet gezond. Ware liefde zorgt voor ruimte tussen de geliefden, en wat er ook gebeurt, je kunt nooit echt iemand anders beheersen.

Als je single bent en denkt dat je klaar bent voor een relatie, besef dan dat je ongetwijfeld buiten je comfortzone moet stappen om het te laten gebeuren. Ware liefde zal niet zomaar uit de lucht vallen.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline