ja47

Directe toekomst: Bekers 10

Deze kaart wijst op geluk in het algemeen, maar draagt ook de waarschuwing met zich mee om het geluk in je leven niet over het hoofd te zien in een zoektocht naar een ongrijpbare ‘perfecte toekomst’. Leef voor vandaag. Zelfs met de implicatie dat je misschien een belangrijke oorzaak voor geluk over het hoofd ziet die recht onder je neus ligt, is dit nog steeds een goede kaart om te zien; ongeacht de vraag.

Als je al een romantische relatie hebt wanneer je de bekers 10 ontvangt, besteed je misschien veel te veel tijd aan het bevragen en dromen over “degene die ontsnapte”. Besteed aandacht aan het hier en nu. Het ding over fantasiepartners is dat ze perfect zijn. Verpest een volkomen fatsoenlijke relatie niet tenzij u geen enkel gevoel meer hebt voor uw huidige partner.

Als je op zoek bent naar liefde, herinnert deze kaart je eraan dat iedereen een individu is; houd nieuwe potentiële partners niet aan onmogelijk hoge normen.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline