ja45

Recent evenement: Ridder van Pentakels

De Ridder van Pentakels kan een waarschuwing aangeven dat dit een belangrijke tijd is om uw aandacht volledig bij uw werk te houden, als u voor geld werkt. Dit is een tijd om zo volwassen mogelijk te zijn, als je succesvol wilt zijn. Hoewel je je misschien wat lusteloos en nogal opgewonden voelt over wat er in je leven gebeurt, is het belangrijk om te beseffen dat jij de enige persoon bent die kan veranderen. Iets nieuws leren. Stel jezelf open voor verandering, maar gooi de spreekwoordelijke baby niet weg met het badwater.

Deze kaart kan laten zien dat je je meer dan een beetje verveelt met je liefdesleven. De belangrijkste manier om dit aan te pakken is via communicatie als u een toegewijde relatie heeft. De meeste mensen zijn geen gedachtenlezers; vraag wat je wilt en nodig hebt, en je krijgt het misschien wel.

Als je op zoek bent naar liefde, is dit niet het moment om te settelen. Het is veel beter om potentiële partners vooraf in zoveel woorden te laten weten dat u op dit moment op zoek bent naar een goede tijd en zich in een verkenningsmodus bevindt. Gun jezelf plezier, maar wees eerlijk tegen jezelf en anderen. Niemand behalve jij kan je leven spannend maken.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline