ja42

Anderen gezichtspunt: 9 van Zwaarden

Dit is vaak een kaart over angst en spanning. Kijk goed waar u zich zorgen over maakt. Probeer mensen of situaties niet de schuld te geven van hoe je, je voelt. Besteed aandacht aan je ademhaling; dit helpt bij een gevoel van kalmte.

U zult moeten waken voor een gevoel van angst. Als je angstig bent, kijk dan goed of iets daarvan onder je eigen macht of controle staat (en dus je zou het kunnen verminderen) of dat andere dingen of mensen in je leven bijdragen aan deze angst. Als dit laatste het geval is, kijk daar dan goed naar en kijk of iets in de relatie kan worden veranderd om het voor u werkbaarder te maken.

Er is iets in deze periode dat ervoor kan zorgen dat mensen het gevoel hebben dat hun leven op een of andere manier “meer” of “groter” is dan het is. Probeer troost en vreugde te vinden in de gewone dingen. Dat is waar de schoonheid is.

Iets kan u dwarszitten met betrekking tot uw relatie. Negeer je buikgevoel niet. Als je denkt dat iets in je relatie ongezond is, heb je hoogstwaarschijnlijk helemaal gelijk. Als u vermoedt dat er iets achter uw rug aan de hand is, kunt u dit het beste aan uw partner vragen.

Als je onlangs iemand hebt ontmoet, laat je dan niet meeslepen door te geloven dat alles is wat het lijkt. Vertrouwen kost tijd om zich te ontwikkelen. Wees niet te gehaast.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline