ja40

Anderen: Ace of Wands

Het kan moeilijk voor u zijn om uw focus te houden en te voorkomen dat u niet effectief bent. Houd uw aandacht op één ding tegelijk gericht. Je hebt misschien moeite om het te ‘voelen’. Als u worstelt met angst, probeer dan grip te krijgen op waar u zich zorgen over maakt en wat u dwarszit. U kunt er baat bij hebben om met iemand nieuw te praten over de manier waarop zij met dergelijke dingen omgaan; dit kan erg inspirerend zijn.

Als je single bent, kan de Ace of Wands het begin van een nieuwe liefdesrelatie aangeven.

Deze kaart kan ook de geboorte van een kind aangeven; dus als dit een mogelijkheid voor u is en u nog niet klaar bent, zorg er dan voor dat u alle nodige voorzorgsmaatregelen neemt.

In een bestaande relatie toont deze kaart de behoefte om na te denken voordat je spreekt en om goed naar je partner te luisteren. Misverstanden zijn nu eenvoudig.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline