ja4

Recent evenement: Queen of Cups

Ze geeft medeleven, liefde en zorg voor onszelf en anderen aan. Deze kaart kan een vrouw in je leven vertegenwoordigen.

Over het algemeen geeft de Queen of Cups vrouwelijke energie aan, die stevig in je hoek zit, dat vrouwen in je leven je enorm steunen en / of dat een vrouw je te hulp komt. Vergeet niet om jezelf te behandelen met liefde en mededogen. Het maakt niet uit wie en waar je bent, er zijn dingen in je, die liefde en respect waard zijn.

In de context van liefde geeft de Queen of Cups vaak een zeer positieve kijk op een relatie aan. Als je single bent en ze verschijnt, is dit een goede indicator dat je eruit moet komen en zich moet vermengen, want er kan een nieuwe, zeer positieve, romantiek aan de horizon komen. Wees gewaarschuwd dat het gemakkelijk is om je te laten meeslepen met betrekking tot liefde. Houd uw evenwicht en uw perspectief. Zelfs met de opwinding van een gloednieuwe relatie, is het belangrijk om de andere dingen in je leven te volgen.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.