ja37

Recent evenement: justitie

Deze kaart gaat over het idee van karma en de wet van oorzaak en gevolg, waarin staat dat alle gebeurtenissen en alle mensen met elkaar verbonden zijn. Niet alles waar je mee te maken hebt, is echter een direct gevolg van je eigen acties of karma. Soms word je gevraagd om te gaan met de resultaten van de acties van iemand waar je om geeft, en dit kan soms net zo moeilijk en veeleisend zijn als wanneer je het opneemt tegen iets dat je helemaal zelf hebt gedaan. U wordt vooral aangemoedigd om te weten of een bepaald probleem van u is of van iemand anders. Geef jezelf niet onnodig de schuld.

Gerechtigheid  kan betekenen dat je het gevoel hebt dat er iets in je leven gebeurt dat bijzonder onrechtvaardig is. Misschien heb je gelijk. Het is echter mogelijk dat u er niet veel aan kunt doen, en als dat niet het geval is, is het belangrijk om de realiteit te accepteren en niet teveel te schuren.

Kijk goed naar wat u precies in deze relatie tot stand brengt. U kunt het gevoel hebben dat u oneerlijk bent behandeld wanneer deze kaart wordt weergegeven (en dit kan het geval zijn), maar het is belangrijk om te onthouden dat dergelijke dingen zelden in een vacuüm plaatsvinden. Hoe kunt u hebben bijgedragen aan de huidige situatie of huidige moeilijkheden, als u momenteel een relatie hebt?

Als je op zoek bent naar liefde, weet dan dat, hoewel je misschien het gevoel hebt dat je klaar bent voor een langdurige, liefdevolle relatie, dat er manieren kunnen zijn waarop je op je eigen manier staat om te voorkomen dat liefde naar je toekomt. Als je bijvoorbeeld te popelt om veranderingen in je eigen leven aan te brengen, om te ‘passen’ bij een partner, moet je misschien sterker grenzen en een sterker zelfgevoel ontwikkelen voor een echte, liefdevolle, langdurige relatie zal voor u tot stand komen. Meditatie over deze zaken kan nu nuttig zijn.

 

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline