ja35

De Foundation: Koning of Wands

De King of Wands  kan een man betekenen die veel in zijn leven heeft meegemaakt, en als gevolg daarvan is hij meestal warm, vriendelijk en begripvol naar anderen toe. Hij heeft waarschijnlijk zelf veel energie, maar naarmate hij volwassener is geworden, begint hij te begrijpen dat niet iedereen zijn tempo kan evenaren.

Wanneer de kaart geen letterlijke persoon in je leven betekent, verwijst dit naar een energiek gevoel en ook naar een neiging om mild te zijn met anderen. Als dit betrekking heeft op uw kinderen, denk er dan goed over na of clementie de beste reactie op hen is.

Over het algemeen is dit een positieve kaart. Mensen om je heen zijn waarschijnlijk vriendelijk, tolerant en begripvol. Je moet meer dan genoeg energie hebben om te bereiken wat je moet doen. Een oudere man kan een belangrijke en nuttige rol in uw leven spelen.

Deze kaart is een goed voorteken met betrekking tot liefde, vooral als je geïnteresseerd bent in een oudere man die energiek, vriendelijk en warm is. Ongeacht in wie je geïnteresseerd bent of waarmee je bezig bent, deze kaart geeft echter aan dat je geliefde wat tijd nodig heeft om na te denken over wat hij of zij nodig heeft en wat ze willen gebeuren in je relatie. Het is belangrijk dat je geduldig en open bent terwijl ze erachter komen. Neem stap voor stap.

Back to top button