ja34

Onmiddellijke toekomst: 9 van bekers

Dit is een van de meest verheffende en plezierige kaarten die je tijdens een lezing kunt ontvangen. Vaak bekend als de “wenskaart” kan dit betekenen dat waar u het meest op hoopt of waarvan u het meest droomt, zeer waarschijnlijk van u zal zijn. De omkering betekent dat de wensen voor jou nog dieper gaan; dit zijn geen oppervlakkige wensen die nu spelen. Dat is een goed ding.

Het wordt beter. Maak een punt om echt te stoppen en na te denken over wat u in uw leven wilt. Je zult aangenaam verrast zijn door hoe snel het kan gebeuren. Droom.

Deze kaart is een zeer goed voorteken voor je liefdesleven. Bestaande relaties zullen zich waarschijnlijk verdiepen, zoeter en betekenisvoller worden, op zeer diepe niveaus.

Als je single bent, zul je waarschijnlijk iemand ontmoeten met wie je de komende weken een diepe, zeer zinvolle en echte relatie kunt hebben. Ga erop uit en meng je!

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.