ja33

Heart of the Matter: De gehangene

U bevindt zich op een kruispunt – een met slechts twee opties, namelijk in of uit, omhoog of omlaag, ja of nee. Je merkt misschien dat je heel graag iets wilt doen, maar geen idee hebt wat het is of hoe het te doen. Als dat gebeurt, is The de gehangen Man een duidelijk teken dat je moet stoppen, ontspannen en kijken naar manieren die je misschien nodig hebt om pogingen om het leven / situaties / mensen / dingen te beheersen los te laten.

Het is mogelijk dat er een verouderde houding of wens is die je los moet laten. Elk offer dat je doet, zal je leven openen voor iets dat nog positiever is dan wat je loslaat. Al met al zou dit een doordachte, reflectieve tijd moeten zijn, vooral als je bereid bent te kijken hoe je je eigen belangen het beste kunt dienen door bereid te zijn te veranderen.

Het thema van deze kaart is er één van loslaten. Als je bijvoorbeeld een onbereikbare minnaar loslaat, ontstaat de mogelijkheid dat iemand met wie je kunt zijn er voor je is. Maar dat is slechts een voorbeeld. Misschien moet u een visie op een bepaald soort relatie loslaten als de enige manier waarop u gelukkig kunt zijn.

Als je een langdurige relatie hebt, kan dit een kruispunt zijn. Als je denkt dat de relatie fantastisch is, zorg er dan voor dat je weet waar je partner is met de chemie.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline