ja32

Recent evenement: de ster

U zult zich waarschijnlijk eerder geïnspireerd voelen. In veel opzichten geeft deze kaart de rust na de storm aan. Je zou je hoopvoller moeten voelen over de toekomst en er zekerder van moeten zijn dat aan je behoeften – of dit nu emotionele of financiële behoeften zijn of beide – wordt voldaan. U zult ook merken dat u een goede reden heeft om optimistisch te zijn en dat uw vooruitzichten helder zijn.

Kijk goed naar wat je voelt en zie of je, als je wat dieper kijkt, redenen zou kunnen vinden om optimistischer en nuttiger te zijn. Wanneer De ster (omgekeerd) verschijnt, heb je de neiging om aan de donkere kant te kijken. Hef je ogen op! Als je op adem komt, is er altijd iets waar je dankbaar voor kunt zijn.

Deze kaart belooft heel goed voor liefdesrelaties, vooral bestaande liefdesrelaties. Er kan echter een struikelblok zijn aan een of beide kanten dat moet worden opgelost voordat de echt uitstekende mogelijkheden voor de relatie doorkomen. Denk na over wat de blokken aan jouw kant kunnen zijn (de enige kant die je echt kunt veranderen) en werk ze door.

Als je single bent en het gevoel hebt dat je klaar bent voor liefde, overweeg dan wat de relatie die je wilt in de weg kan staan. Is het je eigenwaarde – te laag of te hoog, grenzend aan arrogantie? Denk er eerst over na, werk eraan, ga dan weg en meng je. Een nieuwe relatie zou snel kunnen gebeuren. Maar eerst moet je alle blokken onderzoeken en / of verwijderen.

Show More
Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de plaatjes te kunnen bekijken en reload de pagina