ja31

De resolutie: 2 of Wands

Deze kaart kan aangeven dat er binnenkort een aangename verrassing op je afkomt. Neem de tijd om positief te denken en dankbaar te zijn voor de geschenken die het leven je brengt. Gun jezelf vreugde en plezier in de kleine dingen.

Over het algemeen herinnert de 2 of Wands  je eraan om emotie in perspectief te plaatsen. Soms is wat je voelt niet de totale realiteit van de situatie. Toch moet je soms iets veranderen en nieuwe dingen uitproberen om van het leven te genieten. Weeg de balans zorgvuldig als u overweegt een risico te nemen en / of grote veranderingen in uw leven aan te brengen.

Je kunt verwachten dat een relatie zich zal verdiepen en nog meer toegewijd wordt, of als je op zoek bent naar liefde, dat een nieuwe relatie zeer waarschijnlijk binnenkort zal beginnen. Iemand kan je letterlijk van je voeten vegen of je op een verbluffende, opbeurende manier verrassen. Geniet van de magie.

Als je eenzaam bent en je niet kunt voorstellen hoe er liefde aan je horizon zou kunnen zijn; zorg ervoor dat je jezelf plaatst waar je kunt worden gevonden. Liefde komt waarschijnlijk niet aankloppen terwijl je in het donker thuis zit een boek te lezen of televisie te kijken. Uitreiken.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline