ja3

De Foundation: Page of Cups (omgekeerd)

Deze kaart is een signaal om jezelf te laten spelen en dromen, maar dat je geaard moet blijven in de realiteit. Het verschil tussen dromen en wishful thinking kennen, en wat er echt gebeurt, kan nu bijzonder uitdagend zijn.

Over het algemeen toont de Page of Cups (omgekeerd) de behoefte om te spelen, te dromen en een beetje plezier te hebben. Tegelijkertijd moet je weten waar de grenzen liggen. Uiteindelijk moeten we allemaal de prijs op de een of andere manier betalen. Houd er rekening mee dat acties consequenties hebben.

Deze kaart bevat een waarschuwing als het gaat om liefdesrelaties. Misschien heb je, je hart veel te veel gericht op iemand die letterlijk niet beschikbaar is. Let op de signalen die je krijgt. Soms is het het beste om een ??deadline in te stellen voor hoe lang je jezelf toestaat om gefocust te blijven op een persoon, als deze niet tegelijkertijd op je af komt. We hebben allemaal meer dan één soulmate en veel kansen op geluk. Denk niet dat alles van één persoon afhangt.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline