ja29

Recent evenement: Bekers 2

De Bekers 2  verwijst vaak naar een romantisch partnerschap, maar dat is niet het enige. Het kan spreken van evenwicht, vriendschap, vreugde en delen.

Over het algemeen is dit een kaart die zegt dat het waarschijnlijk goed gaat. Je zou je meer dan  gewoonlijk geliefd, verzorgd en tevreden moeten voelen.

Deze kaart staat voor ware liefde, evenwichtige samenwerking, toewijding en alle dingen waar de meesten van ons op hopen met betrekking tot een liefdevolle relatie. Dit betekent echter niet dat je gewoon “alles” kunt doen of zeggen en dat je liefde / relatie voor altijd zal duren; het betekent alleen dat de basis, het echte, solide, potentieel voor ware liefde en genegenheid er is. Als je ‘op zoek bent naar liefde’, is dit een signaal dat het zeer waarschijnlijk heel snel jouw kant op komt. Kom tot rust.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline