ja28

Mogelijk resultaat: koning van zwaarden

De koning van zwaarden staat vaak voor een krachtige, eigenwijze, krachtige man in je leven. U kunt in de verleiding komen om alleen na te denken over hoe dingen u persoonlijk beïnvloeden, vooral wanneer deze kaart geen man in uw leven vertegenwoordigt. Overweeg de gevoelens van anderen voordat je handelt.

Over het algemeen wijst deze kaart op zeer krachtige energie. U kunt misschien niet in staat zijn een man in uw leven ertoe te brengen van gedachten te veranderen of te doen wat u wilt. Mogelijk moet u iets belangrijks veranderen aan uw gedrag, gedachten en / of verwachtingen. Vergroot uw bereik niet.

Met betrekking tot liefde kan de koning van zwaarden betekenen dat een sterke, krachtige, eigenzinnige man mogelijk deel uitmaakt van het scenario. Als deze man je geliefde is, betekent dit dat je hem moet accepteren zoals hij is, en of je nu mannelijk of vrouwelijk bent, je kunt het beste met hem omgaan door te putten uit de vrouwelijke aspecten van je aard. Maar laat je niet mishandelen. Deze man kan de grens overschrijden tussen stereotiep mannelijk zijn en zijn grenzen overschrijden. Bescherm jezelf.

Show More
Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de plaatjes te kunnen bekijken en reload de pagina