ja26

 

De Fundering: Bekers 7

Dit is een kaart over keuzes. Je begint ze te maken en richting enige  actie te bewegen. Je maakt de keuzes die moeten worden gemaakt en beweegt je in de richting van concrete en belangrijke actie. Op je gevoel vertrouwen; je hebt je waarschijnlijk al gerealiseerd dat je ergens moet beginnen. Doe dat en je zult gedijen.

Als het gaat om liefde, zegt de 7 van bekers  dat je eindelijk heel duidelijk bent geworden over wat je wilt en nodig hebt uit liefde, en klaar bent om stappen te ondernemen om het te laten gebeuren. Volg je instincten. Er is niets mis mee om je gevoelens duidelijk te maken aan iemand waar je om geeft. Je kunt heel aangenaam verrast zijn over hun reactie. Het is beter om soms actie te ondernemen dan je leven lang te dromen over “wat als?” Nogmaals, vertrouw op je gevoel. Als je denkt (en bewijs hebt) dat iemand je niet goed behandelt, dan is dat niet zo.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept