ja25

Anderen Gezichtspunt: 8 van Pentakels

Of je nu in de stemming bent om je neus richting de slijpsteen te steken of niet, de 8 van Pentakels  vertelt je dat je, om succesvol te zijn in de nabije toekomst, je rol moet spelen. Iedereen fantaseert over snel rijk worden, maar de waarheid is dat er geen gratis lunch is. Doe jouw deel. Je zult blij zijn dat je dat hebt gedaan.

Eén of jullie beiden zijn misschien niet bereid om het werk te doen dat nodig is om een gelukkige en bevredigende relatie te onderhouden. Denk hier nog eens over na. Relaties zijn geen parkeerplaats: mensen vormen niet alleen een relatie of huwelijk en leven nog lang en gelukkig. Aan de andere kant ben je het enige deel van de vergelijking dat je kunt controleren. Doe uw deel en kijk wat er gebeurt.

Als je op zoek bent naar liefde, zul je moeten werken om het te vinden. Ga niet gewoon thuis zitten denk dat het  uit de lucht valt. Bouw je eigen gelukkige, vervullende leven, en ga eropuit en ontmoet mensen, als je echt liefde in je leven wilt. Houd jezelf niet voor de gek dat het gewoon magisch zal gebeuren.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline