ja24

Hulp & hindernissen: De keizerin

Dit is een archetype van vrouwelijke kracht; ze is gevoelig, moeilijk te doorgronden, mysterieus, vruchtbaar en seksueel. Ze geeft je de behoefte om in contact te komen met je vrouwelijke kant, te luisteren naar je intuïtie en prioriteit te geven aan je emoties en passies. Ze kan de komende overvloed betekenen.

Mensen zullen zich meer tot je aangetrokken voelen dan normaal (in alle opzichten) en je zult waarschijnlijk mensen voor je deur vinden die je advies of je schouder willen om op uit te huilen. Dit komt je ten goede omdat je jezelf nu meer kunt zien zoals anderen je zien – als iemand met wijsheid en veel te bieden. Dus deel je zwaarbevochten perspectieven op het leven en weet dat je wijsheid en zorg waardevol zijn.

Dit is een krachtige tijd voor liefde. Je zult merken dat zowel mannen als vrouwen je plotseling veel aantrekkelijker vinden (zowel in termen van vriendschap en romantiek) en dat je voorzichtig wilt zijn met hoe je deze charismatische kracht gebruikt, want het is zeer krachtig.

Als je single bent, is dit een tijd waarin liefde – ware liefde – heel goed je kant op kan komen. Betrokken relaties worden vaak zoeter, dieper en waarachtiger onder deze invloed.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline