ja22

Heart of the Matter: Page van Zwaarden

De Page van Zwaarden  kan soms een letterlijk persoon in je leven vertegenwoordigen. Dit kan iemand jonger zijn dan jij, die de neiging kan hebben om zijn of haar neus ergens in te steken waar het niet thuishoort. Aarzel dan niet om grenzen te trekken.

Deze kaart vertelt je dat je gewoon niet alles kunt plannen. Onverwachte gebeurtenissen maken deel uit van het leven en je moet jezelf daarom niet naar beneden halen. Doorloop problemen die stap voor stap opduiken.

Mogelijk ondervindt u communicatieproblemen. Zeg wat je bedoelt en meen wat je zegt. Als u een relatie hebt met uw partner, moet u wellicht naar diepere betekenissen achter de woorden kijken.

Als je liefde zoekt, voel je je misschien aangetrokken tot iemand die  lijkt op te scheppen of overkomt als een opschepper of een ‘grote prater’. Soms is dit gewoon nervositeit – geef ze een kans.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline