ja21

 

Recent evenement: kracht

Er is meer kracht in u en in uw situatie dan u op dit moment waarschijnlijk zult zien. Als je problemen hebt met het voelen wat de sterke punten op dit moment zijn, neem dan contact op met een vertrouwde en eerlijke vriend en maak een lijst.

Deze kaart is een belangrijke indicator dat je veel moet hebben om dankbaar voor te zijn en dat je, je zegeningen moet tellen. Ja, iedereen wenst meer dan ze hebben – meer gezondheid, meer vrienden, meer geld, meer liefde … Het waarderen van wat je momenteel in handen hebt, is de sleutel om onszelf open te stellen voor meer.

Over het algemeen moet liefde heel goed gaan. Als je betrokken bent, is dit zeer waarschijnlijk een sterke relatie die wederzijds ondersteunend en nuttig is. Als je iemand zoekt, is dit een veel beter dan gemiddelde tijd om mensen te ontmoeten. Je zou in een zelfverzekerde fase moeten zijn, dus ga weg en meng je. Je zult misschien heel aangenaam verrast zijn door hoe dingen werken. Het enige voorbehoud is dat je een beetje voorzichtig moet zijn om ervoor te zorgen dat je de kracht van een liefdesrelatie niet overschat; bijv. duw de grenzen niet te hard, anders kun je onaangenaam verrast worden.

Back to top button