ja2

 

Hulp en hindernissen: 9 of Wands

Deze kaart kan angst en zorgen aangeven – belast worden en sleutelen aan zorgen.

De eerste en beste stap is vaak om diep adem te halen en te kalmeren. Laat u niet overweldigen door de dingen waar u zich zorgen over maakt. Neem het een voor een, stap voor stap als het moet. Tenminste sommige van je zorgen zullen hoogstwaarschijnlijk denkbeeldig blijken te zijn. Wees heel specifiek over waar je bang voor bent en haal het uit elkaar. Wat is de werkelijke kans dat de zorgen zich daadwerkelijk voordoen? Troost jezelf en als je hulp nodig hebt, aarzel dan niet om erom te vragen. Hulp vragen is het kenmerk van een sterk persoon.

Het is belangrijk om te onthouden dat geen enkele relatie, en niets op aarde, bestand is tegen constante dissectie. Probeer je geliefde wat ademruimte te geven.

Als je niet toegewijd bent en verlangt naar liefde, begrijp dan dat de tijd misschien nog niet goed voor je is. Zijn er dingen aan jezelf die je graag zou willen veranderen? Dit is een goed moment om jezelf emotioneel gezond te maken, zodat wanneer je klaar bent voor een nieuwe relatie, de persoon die je aantrekt in je leven ook heel is. Wees niet te gehaast.

Show More
Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de plaatjes te kunnen bekijken en reload de pagina