ja17

Ander gezichtspunt: 6 van Cups

Dit is vaak een kaart over nostalgie; terugkijkend op hoe dingen “vroeger” waren. Het kan (maar is niet altijd) verbonden zijn met kinderen of jeugd. Het is belangrijk om niet te veel tijd en moeite te besteden aan het nadenken over de “goede oude tijd”. We hebben allemaal gelukkige herinneringen om van tijd tot tijd over na te denken, maar als we beginnen te denken dat de “beste van alle jaren voorbij zijn”, dan kan dat een zelfvervullende profetie worden.

Een relatie moet mogelijk worden “heroriënteert” op de toekomst. Praat over je doelen en dromen. Probeer nieuwe dingen. Het is belangrijk om niet in het verleden vast te zitten. Af en toe betekent de 6 van Cups het opnieuw verschijnen van een oude geliefde in je leven. Denk lang en hard na voordat je een oude romance opnieuw begint. Exen zijn meestal “exen” voor een goede reden.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline