ja16

Hulp & hindernissen: de keizer

Overheersing van de geest over het hart is soms niet gewenst, maar in sommige gevallen is het noodzakelijk en zelfs welkom. Wanneer moeilijke keuzes moeten worden gemaakt, is het belangrijk om je concentratie en focus te behouden, en dit is iets dat je gemakkelijk moet kunnen doen. Geniet van de assertiviteit en het vertrouwen die deze zelfbeheersing en focus met zich meebrengen. Ga vooruit en doe wat u het beste weet. Als je jezelf kunt beheersen, zou je weinig problemen moeten hebben met het beheersen van de wereld en alle dingen erin.

Als jij zelf niet de keizer bent, dan lijkt het erop dat een controlerende, oudere man een deel van je scenario kan zijn. Dit kan je baas zijn of een figuur van het vadertype. Misschien zal hij romantisch in je geïnteresseerd zijn. Zo ja, sluit hem niet uit, alleen vanwege zijn leeftijd. Je hebt misschien het gevoel dat deze man een soort regels heeft met een ijzeren vuist en dat kan soms frustrerend zijn, maar hij probeert je te helpen inzien dat regels hun plaats en reden hebben – en je zult er des te beter uitkomen. Boven alles leert deze man – zonder zelfs maar te proberen – de voordelen van structuur en logica die de emoties en mindere verlangens regeren.

Misschien val je voor iemand die ouder is dan jij. Deze persoon zal zich waarschijnlijk aangetrokken voelen tot orde, logica en organisatie. De aantrekkingskracht is misschien niet vanaf het begin wederzijds, maar als je geduldig en volhardend bent, zal deze waarschijnlijk groeien.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.