ja15

Kern van de zaak:
Het rad van fortuin

Dingen en situaties in je leven zullen veranderen. In de meeste gevallen duidt dit op positieve, noodzakelijke veranderingen, maar voor sommige mensen is verandering zelf heel moeilijk en kan het bijna traumatisch zijn. Als u hulp nodig hebt bij het omgaan met de veranderingen, vraag er dan om, steun op uw ondersteuningssysteem. Probeer het niet alleen te doen en vecht niet tegen het tij. Verandering maakt deel uit van de cyclische aard van het leven. Het is niet nodig om winst te vrezen.

Verandering komt eraan.

Het Rad van Fortuin herinnert je eraan dat ‘ook dit voorbij zal gaan’. Of dat nu goede tijden of slechte tijden zijn, het gaat voorbij. Dit is een belangrijk moment om positief te denken en het beste te verwachten. Ga er niet vanuit dat elke verandering die nu opduikt permanent is.

Misschien kom je tot de conclusie dat een langetermijnrelatie mogelijk niet langer voldoet aan je behoeften. Je moet minimaal een nuchtere evaluatie doen van hoe je liefdesleven werkt en hoe je,  je voelt over de relaties, en als er één is die je wilt behouden, kun je besluiten dat je actie moet ondernemen om ervoor te zorgen dat, dat het haalt. Communicatie is nu cruciaal.

Als u op zoek bent naar een relatie, wordt dan  eerst heel, heel duidelijk over precies “wie” u zoekt, zorg er dan voor dat u uzelf in situaties plaatst waarin het mogelijk / waarschijnlijk is dat u mensen zult ontmoeten.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline