ja14

Recent evenement: Ridder van zwaarden

Iemand of iets wenselijks gaat je misschien opzoeken. De Ridder van zwaarden wijst er ook op dat je fysieke, emotionele en spirituele energie op een hoogtepunt is.

Als je wacht op nieuws van iemand of iets, zul je waarschijnlijk blij zijn met wat je hoort. Deze kaart kan veel activiteit aangeven, reizen, op pad zijn, dingen voor elkaar krijgen. Het is onwaarschijnlijk dat je zin hebt om te wachten tot er iets naar je toe komt; dat is een goede zaak … ga naar het verlangen van je hart!

U kunt letterlijk van uw voeten worden geveegd, of u nu een man of een vrouw bent. Als je momenteel een toegewijde relatie hebt, kan deze op het punt staan om wat op te vrolijken en een stuk dieper en meer bevredigend te worden.

Als je op zoek bent naar liefde, kan het komen wanneer je het het minst verwacht, maar je moet een soort contact hebben met andere mensen om de deur hiervoor te openen. Kleed je aan en ga de stad in. Je zult het geweldig hebben.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline