ja13

De resolutie: De Kluizenaar

Dit is een extreem spirituele kaart en heeft vaak te maken met instellingen en grote organisaties – alles van een bank tot de  christelijke kerk. Deze kaart geeft spiritualiteit aan, zelfs als u een atheïst bent. Het is in welke zin dan ook dat het woord ‘geestelijk’ voor u zinvol is, zelfs als ‘geest’ voor u gelijkstaat aan ‘emotie’. Je probeert misschien hard om erachter te komen wat de ‘waarheid’ is over iemand (of een kwestie), heb niet het gevoel dat je het allemaal alleen moet doen, vraag om hulp als je het nodig hebt om verschillende perspectieven te krijgen, meer informatie, etc.

Je bent misschien in de gemoedstoestand dat je wat tijd alleen nodig hebt – wees niet bang om het te nemen. Al is het maar vijf minuten lopen, rond het huis, zodat je je hoofd leeg kunt maken. Dit is ook heel erg een kaart over ‘heel hard proberen het juiste te doen’. Zorg er gewoon voor dat “het juiste doen” ook betekent doen wat goed is voor u persoonlijk, en niet alleen zorgen maken over de wensen en behoeften van anderen.

Het is mogelijk dat een romance uit je verleden opnieuw wordt aangestoken. Is dat echt wat je wilt? Het lijkt erop dat romantische relaties momenteel geen prioriteit voor je zijn. Als je hoofd zegt dat je niets liever wilt dan een romantische relatie; kijk naar je gedrag. Komt het overeen met die analyse?

In een toegewijde relatie ben je misschien al een tijdje in verschillende richtingen aan het bewegen. Zorg ervoor dat u de tijd en moeite neemt om verbonden te blijven om de vonk in leven te houden.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline