ja1

Heart of the Matter: 5 of Wands (omgekeerd)

De 5 of Wands (omgekeerd) kan duiden op open conflict en competitie. Meestal is dit in de carrière / werkarena. Weet dat je dit niet alleen hoeft en niet onder ogen moet zien, als er zich problemen voordoen op het werk; er zijn competente adviseurs tot uw beschikking mocht het moeilijk worden. Neem stap voor stap en denk na voordat u handelt of spreekt.

Je hebt echt behoefte om nu te geloven en jezelf te vertrouwen. Als iets of iemand de “geurtest” niet doorstaat, vertrouw dan op je instinct. Wat er ook gebeurt, aarzel echter om het conflict te laten escaleren of onherroepelijke stappen te ondernemen. Wees niet overhaast, hoe boos je ook wordt.

Als je op dit moment een toegewijde liefdesrelatie hebt, kan wat op het eerste gezicht een conflict lijkt, heel voordelig zijn voor je relatie (mits beide partijen “eerlijk vechten”), omdat je meer over jezelf en elkaar leert en de lucht vrijmaakt. .

Als je op zoek bent naar liefde of je hart op iemand richt die niet “vooruit” lijkt te gaan, weet dan dat hun terughoudendheid meer te maken heeft met hun problemen dan met jou. Als je deze persoon echt wilt, moet je geduld hebben.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.