ITjing64

64

Bereid je voor op de dingen die komen

64. voor de Voleinding

In dit icoon wordt de toestand vergeleken met een oude vos die over het ijs loopt. Hij weet precies hoe hij zich moet gedragen om niet door het ijs te zakken en veilig aan de overkant te raken.

Zo zou jij ook je problemen moeten aanpakken: voorzichtig en zachtjes aan. Want de opgave waar je voor geplaatst bent; is immens groot en zwaar Toch heb je alle kans op slagen. Je zult moeten scheppen in de complete verwarring die nu heerst. En dat kan niet zomaar in een vingerknip.

Maar als je je energie aanwendt op de juiste manier en de juiste plaats, dan krijg je het gewenste effect, belooft, de I Tjing.

Dit laatste icoon geeft een bijzonder moeilijke toestand aan, die voorlopig negatief lijkt, maar die heel gunstig zal evolueren.

Zowel op financieel vlak als op liefdesgebied kun je krijgen waar je naar verlangt. Alleen zul je nog even moeten volhouden. En de tijd zijn werk laten doen.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline