ITjing63

63

Werk aan een relatieprobleem, negeer het niet

63. na de Voleinding

Je bent op een hoogtepunt aanbeland, en dat geeft natuurlijk een heerlijk gevoel. Een oude situatie laat je achter je, en een nieuwe is al begonnen. In principe is de vraag die je stelt, al beantwoord. Je weet immers dat de dingen al gebeurd zijn. Dat de verandering al heeft plaatsgevonden. Nu is het enkel nog een kwestie van enkele details te regelen…

Dit icoon komt bijvoorbeeld voor als je vraagt of je moet verhuizen, of een relatie beindigen… In feite is het al gebeurd, in je geest, het moet nu enkel nog praktisch geregeld worden.

Dit icoon heeft een heel gunstige lading. Het enige waar je moet voor opletten, is het feit dat je zou kunnen denken dat alles je altijd zo voor de wind zal blijven gaan. En dat is natuurlijk niet het geval.

Want dit icoon geeft juist aan dat je op een hoogtepunt bent, maar dat de terugval reeds begonnen is… Eigenlijk is dit de essentie waar de hele I Tjing om draait: alles is voortdurend in beweging en in een toestand van eeuwigdurende verandering.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline