ITjing60

60

Begin ‘nee’ te zeggen als u dat meent

60. de Beperking

Dit icoon wijst erop dat het tijd wordt dat je wat matiger wordt. Dat kan zijn: in eten of drinken, maar ook in je manier van leven. Ben je misschien een workaholic? Of doe je fanatiek aan sport? Alles wat te is, zou je uit je leven moeten bannen. Regelmaat en middelmaat zijn eventjes nodig.

Dit icoon loopt min of meer gelijk met ons gezegde ‘overdaad schaadt’. Je moet jezelf bepaalde beperkingen opleggen, zegt icoon 60. Maar ook die beperkingen moet je beperken. Met andere woorden: je moet ook weer niet te streng worden voor jezelf!

Zoek de gulden middenweg tussen genieten en plicht, tussen mogen en moeten. Dan kun je je doel vanzelf bereiken.

Op zakelijk en financieel gebied is dit icoon geen hoogvlieger. En ook op liefdesgebied wijst het op een wat lauwere periode. Toch moet je je niet al te veel zorgen maken, want waarschijnlijk komt alles na verloop van tijd toch nog op z’n pootjes terecht.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline