ITjing58

58

Bevredigende relaties om de hoek

58. het Blijmoedige of: het Meer

Je kunt erg veel bereiken als je je goede humeur weet te bewaren. Humor kan een uitstekend wapen zijn. En je zult de situatie de baas kunnen, als je de dingen weet te relativeren.

Til niet te zwaar aan sommige toestanden, zegt dit icoon, dan zullen ze zich vanzelf oplossen! Dit icoon geeft een vrolijke, onkommerde tijd aan, waarin je je nauwelijks zorgen hoeft te maken.

Heb je nog problemen met iemand uit je omgeving of lig je met iemand overhoop? Toon je van je milde kant, en je zult merken dat dat aanstekelijk werkt op de andere partij.

Dit icoon vertelt ook dat je voor de volle honderd procent op je vrienden kunt rekenen, en dat je altijd een beroep op hen kan doen. Dat is toch een heIe geruststelling.

Op financieel vlak zit je momenteel op rozen. Geniet er dus van, maar denk aan dat spreekwoordelijke appeltje voor de dorst…

In je relatie zijn er misschien wat spanningen, maar die zullen zich na verloop van tijd vanzelf oplossen. Ook hier moet je de zaken niet te ernstig opvatten.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline