ITjing57

57

Wees duidelijk in uw intentie jegens iemand

57. het Zachtmoedige of: het Indringende

Het is mogelijk dat de komende tijd een aantal zaken boven water komen die eigenlijk het daglicht niet verdragen. Met andere woorden: geheimgehouden zaken blijven niet langer geheim!

Wil je graag een bepaald doel bereiken, dan kun je met dit icoon het beter rustig aan doen. De ideale manier om je doel te bereiken is in dit geval: niet opjutten. Niet dwingen, maar zachtjes de situatie in de gewenste richting duwen. Je kunt succes boeken als je verlangens niet te groot zijn, want het icoon spreekt slechts van een bescheiden succes. Soms kan het met icoon 57 ook nodig zijn dat je niet zelf actie onderneemt, maar wacht op iemand die bekwamer is en die je advies geeft, of je onder zijn hoede neemt.

Om het nodige geduld op te brengen, kun je in je achterhoofd houden dat de tijd je bondgenoot is, in plaats van je vijand.

In de liefde kun je te maken krijgen met een partner die maar geen beslissing kan nemen…

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline