Itjing56

56

Het is tijd om een bijzondere reis te maken

56. de Zwerver

De kans is groot dat als je dit antwoord krijgt, je ernstig in de problemen bent geraakt. Mogelijk was je verplicht te verhuizen, of ben je tijdelijk bij een kennis ingetrokken. Misschien ben je je vaste baan kwijt en knap je nu links en rechts klusjes op om aan de kost te komen. Of misschien is een vaste relatie verbroken en zoek je nu hier en daar een beetje troost.

‘De Zwerver’ is het icoon van iemand die wat op de dool is. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je vriendelijk en gereserveerd bent tegenover iedereen in je omgeving. Je beseft heel goed dat je het momenteel niet redt alleen, en daarom moet je een beroep doen op anderen. Dat kan natuurlijk alleen maar als het contact prettig en eerlijk is.

Dit icoon is absoluut niet negatief. Het geeft enkel aan dat je wensen en verlangens beter bescheiden blijven. Hoog van de toren blazen of het onderste uit de kan willen, is er met dit icoon absoluut niet bij!

 

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline