ITjing51

51

Onvoorspelbare gebeurtenissen zijn opwindend

51. het Opwindende of: de Schok, of: de Donder

Het Opwindende is niet meteen het rustigste icoon uit de reeks. Er is sprake van plotse situaties die je misschien zelfs angst kunnen inboezemen.

Maar wees gerust, er kan je niets gebeuren, want misschien schrik je dan wel even van een donderslag… Tegelijk weet je dat je veilig bent en dat het onweer je nauwelijks kan raken.

Dit icoon waarschuwt je ervoor dat je misschien eerstdaags in een onverwachte situatie kunt terechtkomen waar je niet meteen raad mee weet. Maar al gauw zul je merken dat er niets is om je echt zorgen over te maken.

Je zult alleen nog even een tijd kennen vol kleine en grote obstakels. Je zult nog een boel werk moeten verzetten en heel wat ondernemen voor de situatie opgeklaard is. Maar uiteindelijk zul je je doel bereiken. Vooral ook omdat heel wat mensen uit je omgeving je gunstig gezind zijn.

In de liefde gaat het precies hetzelfde… Je zult het hart van je liefste moeten veroveren, dag na dag.

Ook financieel ga je via een dieptepunt uiteindelijk naar de top

 

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline