ITjing49

49

In enig aspect van uw leven is verandering nodig

49. de Omwenteling of: het Ruien

Dit icoon antwoordt op de vraag die je stelde, dat het dringend tijd is om je koers te wijzigen. Je moet de situatie op een heel andere manier aanpakken dan je tot nu toe hebt gedaan.

Dit is de ideale tijd om bijvoorbeeld van studierichting of van baan te veranderen. Of om je studie of je baan op een heel nieuwe manier te bekijken. Iemand die toneelspeelt, kan bijvoorbeeld kiezen voor een heel ander repertoire.

Een verhuizing of een diepgaande verandering in je leven horen tot de mogelijkheden. Je maakt dus een nieuwe start. En je hebt bijzonder gunstige vooruitzichten.

Allemaal goed nieuws dus. Alleen moet je niet overhaast te werk gaan. Pak de zaken verstandig aan en probeer de juiste dingen te doen op de juiste manier en het juiste moment.

Probeer je al een hele poos de aandacht van die leuke vriend te trekken, of krijg je die lening bij de bank niet geregeld? Gooi het dan over een andere boeg, en probeer eens een totaal nieuwe tactiek. Succes gegarandeerd!

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline