ITjing47

47

Moeilijke tijden, geloof dus in uzelf

47. de Benauwenis of: de Uitputting

Als je dit als antwoord krijgt op je vraag, dan zit er haast niets anders op dan je even afzijdig te houden. Mensen uit je omgeving hebben misschien slechte bedoelingen. Je voelt je aangevallen, en daar kun je niets tegen inbrengen.

Al kun je niets ondernemen en voel je je met je rug tegen de muur gezet, blijf volhouden! Probeer positief te denken, en weet dat ook dit soort dingen voorbijgaat. Iets wat je verschrikkelijk graag wilt, kan gewoon niet verwezenlijkt worden. De tijd is er niet rijp voor. En bovendien staat men klaar om het je gelijk weer af te nemen op een sluwe manier.

Blijf dus maar even in je eenzaamheid zitten, en weet dat je nog sterker uit deze situatie zult te voorschijn komen.

Ook op liefdesgebied zou dit icoon verdriet kunnen brengen. Een relatie die stukloopt bijvoorbeeld. Of iemand waar je heel veel van houdt, die je nu pijn doet.

Werk of studie en geldzaken laten eveneens te wensen over.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline