ITjing45

45

Kom samen met wie u kunt vertrouwen

45. het Verzamelen

Met dit icoon ga je een prachtige tijd tegemoet. Je zult succes oogsten, winsten maken, en in de liefde loopt alles naar wens. Maar… je zult ook de nodige offers moeten brengen.

Dit icoon duidt erop dat jij iemand bent met een grote innerlijke waarde en een sterke uiterlijke kracht. Tegelijk ben je mild en zachtaardig. De ideale combinatie om een flinke stap vooruit,te zetten op de maatschappelijke ladder, maar tegelijk ook om anderen te helpen op hun weg.

Dit bijzonder gunstige icoon raadt je echter ook aan om voorzorgen te nemen tegen de tijd dat het misschien iets minder goed met je gaat.

Als je bijvoorbeeld flink geld verdient, zet dan al iets apart voor minder rijke dagen. En geniet je intens van je relatie, weet dan dat deze heftige verliefdheid niet eeuwig kan duren. Spaar de knuffels op in je herinnering, zodat je er later met tederheid aan kunt terugdenken.

Cadeautjes en complimentjes horen bij deze tijd. En misschien ook een meerdere (een werkgever of leraar bijvoorbeeld) die je een stukje verder helpt.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline