ITjing44

44

Verleiding door iets of iemand, pas op!

44. het Tegemoetkomen

Je voelt je slecht behandeld. Iemand heeft je onrecht aangedaan, en daar zit je nog steeds mee in je maag.

Maar probeer de zaak niet helemaal buiten je te plaatsen. Want die ander had je nooit zo vervelend behandeld, als je het op tijd in de gaten had gehad. Het is dus ook een kwestie van onoplettendheid van jouw kant. Als,je daar de nodige lessen uit trekt voor de toekomst, zal dit je niet zo snel meer overkomen! Dit icoon raadt je aan om heel voorzichtig te zijn en niet meteen alles en iedereen zomaar te geloven. Bovendien zou je je alerter moeten opstellen, want de kans dat je in vrij onverwachte situaties terechtkomt, is niet denkbeeldig.

Als je dit icoon als antwoord hebt gekregen, duidt dat op het feit dat het lot je heel even niet zo gunstig gezind is.

Het Tegemoetkomen raadt je bovendien aan om twee keer na te denken voor je een relatie begint. Is de andere partij wel oprecht? En heeft hij of zij wel dezelfde bedoelingen als jij Probeer dat eerst een keer uit te vissen… Dit is geen moment om van baan of studierichting te veranderen.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline