ITjing43

43

Het keerpunt is bereikt

43. de Doorbraak of: de Vastberadenheid

Op dit ogenblik maak je op een bepaald gebied waarschijnlijk een moeilijke tijd door. Mensen met minder fraaie bedoelingen hebben je schade berokkend, en dat heeft je veel pijn en verdriet gedaan. Maar onderhuids is de’ situatie reeds aan het veranderen. En de zaak zal pas goed een positieve wending nemen als jij je vastberaden opstelt.

Je mag je vooral ook niet laten meeslepen door negatieve gevoelens als haat, jaloersheid of wraak. Want dan verlies je een heel pak energie dat je nu juist broodnodig hebt om uit de problemen te raken.

Sluit ook geen compromis met iemand die niet helemaal recht in zijn schoenen staat. En probeer nooit de ander een koekje van eigen deeg te bakken’, zoals dat heet. Hoe slecht je ook werd behandeld, probeer zelf rechtvaardig en vriendelijk te blijven. En wees ervan overtuigd dat de invloed van die slinkse figuren aan het afnemen is. Al snel zullen ze helemaal niets meer voorstellen. Hoewel ze zich daar, gek genoeg, voorlopig nog niet van bewust zijn en een grote mond blijven opzetten met de bedoeling je teovertroeven.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline