ITjing42

42

Wees creatief met uw ideeën en invloedrijk

42. de Vermeerdering

Het spreekt voor zich dat dit icoon een gunstige periode aanduidt. Een periode waarin het ‘bevorderlijk is om het grote water over te steken’, zoals dat in de I Tjing wordt beschreven. Dat betekent dat het moment zelfs gunstig is om iets te ondernemen dat tamelijk riskant is. Het is wel zo dat vooral dingen waarbij iedereen voordeel haalt, veel beter zullen slagen dan ondernemingen waarop je enkel en uitsluitend op je eigen persoonlijk voordeel uit bent.

Je baant je enthousiast een weg en weet voor elk probleem een oplossing. Je goede humeur werkt aanstekelijk en verschillende mensen zijn bereid je een handje te helpen.

Dit is een periode van groei. Benut ten volle de kansen die je nu geboden worden. Aarzel niet, en handel zelfverzekerd, zonder daarom arrogant te worden.

In een liefdesrelatie is er heel veel begrip voor elkaar.

Als je werk zoekt, zou je rond deze tijd aangenaam verrast kunnen worden. En ongeveer elke verandering die je wilt doorvoeren heeft een grote kans op succes.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline