ITjing41

41

Onderschat uw doelen niet

41. de Vermindering

Waarschijnlijk heb je een tekort aan iets. Geld? Warmte? Genegenheid? Als dat zo is, schaam je er dan niet voor, en probeer niet de schijn op te houden. Want op die manier weet niemand uit je omgeving ooit wat er met je aan de hand is, en kan niemand je helpen.

Bovendien is hier geen sprake van schuld. De situatie is zoals ze is.

Nu is het vaak precies in dit soort situaties dat een mens creatief wordt. Je wordt er door de situatie toe aangezet om iets te ondernemen, en oplossingen te zoeken.

Dit icoon geeft aan dat je toestand heel voorzichtig zal verbeteren. Dat het verlies in de meeste gevallen slechts tijdelijk is. En dat er in de toekomst een soort compensatie voor jou is weggelegd. Misschien kan dat idee alleen al een beetje troost en steun bieden.

Ben je bezig een nieuwe richting in te slaan in je leven? Dan zul je je daar pas na een hele tijd echt goed bij voelen.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline