ITjing40

40

Het is tijd te vergeven en te vergeten

40. de Bevrijding

Je bent waarschijnlijk volop bezig de resten van een verschrikkelijk moeilijke periode bij elkaar te vegen. Je wilt helemaal nieuw beginnen. En natuurlijk sleep je nog een stuk van je verleden met je mee, maar toch zijn je kansen gekeerd. De moeilijkheden beginnen zich op te lossen. De stress vermindert. Je hebt het gevoel dat je weer plannen kunt maken voor de toekomst. Aarzel dus niet en ga aan de slag!

Ben je verliefd? Zeg het dan, en blijf niet met je gevoelens in een hoekje zitten. De andere partij zal je er alleen maar dankbaar om zijn.

Wil je investeren? Overleg eerst goed, en doe het dan, want hier ligt een mooie kans.

Wil je op reis? Dan is dit het moment om je koffers te pakken. Ook in werksituaties of op studiegebied belooft dit icoon heel wat goeds.

Verhuisplannen?
Verandering van wat dan ook? Doen! Dit orakel zegt JA! Al blijft natuurlijk altijd de regel: overleg eerst even, en pak de dingen dan verstandig en niet te impulsief aan.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline