Itjing39

39

De blokkade zit helemaal in uw geest

39. de Hindernis

Dit icoon duidt op een tijdelijke hindernis die je kan en moet overwinnen. Het is een obstakel dat op je weg is gezet, opdat je zou leren dat je niets voor niets kunt krijgen. Achteraf gezien zul je op deze tijd terugkijken als een periode waarin je geleerd hebt geduldig te zijn.

Toch betekent dit niet dat je bij de pakken moet gaan zitten. je moet actief proberen om uit de moeilijkheden te raken.

Eigenlijk is het zo dat je voor je doel moet blijven vechten, ook als je het gevoel hebt dat het een verloren zaak is.

Op korte termijn gezien valt er inderdaad geen resultaat te verwachten. Pas later, wanneer je schijnbaar vanzelf dingen aangeboden krijgt, zul je beseffen dat de kansen die je dan krijgt, in deze periode van ‘de Hindernis’ door jou zelf voorbereid en verdiend zijn.

Dit is niet meteen de meest succesvolle tijd op liefdesgebied. En ook financieel moet je nu geen gekke dingen doen. Als je ‘de Hindernis’ krijgt, neem je beter geen grote risico’s, want makkelijk is deze periode niet.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline