ITjing38

38

Misverstanden alom; wees op uw hoede

38. de Tegenstelling

Tegenstellingen brengen haast altijd de nodige problemen met zich mee. Zo is het bijna onmogelijk om iets samen te plannen als je merkt dat de verschillende meningen te ver uit elkaar liggen. En hoe sterker je probeert die verschillen te overbruggen, hoe duidelijker het contrast wordt. Toch is het juist fascinerend om verschillende mensen met elkaar bezig te zien.

Kom je zelf in zo’n situatie terecht, probeer dan zoveel mogelijk je eigen individualiteit te bewaren.

Dit icoon zegt ook dat je je gerust in de gekste milieus mag ophouden, als je je er maar niet op een negatieve manier door laat beinvloeden.

Op relatievlak is het mogelijk dat iemand uit je omgeving (familie misschien) zich gaat bemoeien met jou en je relatie, omdat jullie op een bepaalde manier zo verschillend zijn.

Op zakelijk gebied zou een samenwerking tijdelijk spaak kunen lopen. Probeer een compromis te sluiten, waarbij elk van de partijen voldoende zichzelf kan blijven.

Algemeen gezien kun je bij dit icoon enkel een kleine vooruitgang boeken. Verwacht dus niet te veel!

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline