ITjing36

36

Herbeoordeel uw plannen  en stap uit de situatie

36. de Verduistering van het Licht

Je hebt waarschijnlijk niet voor niets dit I Tjing-orakel geraadpleegd! Dit icoon wijst op een situatie waarbij je (tijdelijk tenminste) het onderspit moet delven. Iemand met niet zo fraaie bedoelingen heeft het op je gemunt, of wil je schade berokkenen. Maar je kunt daar voorlopig niets tegen inbrengen.

De enige manier om uit de problemen te raken is: uiterlijk rustig blijven en schijnbaar inschikkelijk knikken.

Maar innerlijk moet je sterk blijven en weten dat jij het bij het rechte eind hebt. Bega echter niet de vergissing openlijk voor je mening uit te komen, want dan wordt die beslist aangevochten! Blijf voorzichtig en gereserveerd.

‘Laat veel over je kant gaan, zonder je voor de gek te laten houden’, raadt de I Tjing aan.

Op liefdesgebied liggen ook heel wat hindernissen op je weg. Zolang een liefde geheim blijft, is er geen probleem, maar officieel kun je die relatie voorlopig nog niet maken.

Reken financieel op een tijdelijk verlies.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline