ITjing35

35

Wat u ook wilt, het is nu te verwezenlijken.

35. de Vooruitgang

Dit icoon geeft een tijd aan waarin je makkelijk en snel je doel kunt bereiken. Het is uitermate positief. Het duidt tegelijk ook op groei en expansie.

Als je een vraag hebt gesteld betreffende een zaak, dan kun je zonder meer aannemen dat je in een schitterende periode bent terechtgekomen. Ook een studie of een baan hebben nu de wind in de zeilen. Promotie of mooie cijfers op school horen ook tot de mogelijkheden.

Bovendien laat dit icoon vermoeden dat iemand met een bepaalde positie je op een of andere manier aanmoedigt of een handje toesteekt. Een leraar bijvoorbeeld, die je extra stimuleert, of een werkgever, die je complimenten maakt voor je geleverde prestaties.

In liefdesaangelegenheden zou misschien een ouder iemand kunnen bemiddelen en een afspraakje voor je regelen.

Algemeen genomen kun je zeggen dat dit icoon erop wijst dat alles naar wens verloopt, en dat je verlangen meer dan waarschijnlijk wordt vervuld.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline