ITjing31

31

Verwelkom een nieuwe liefde of zelfs  huwelijk

31. de lnwerking of: het Hofmaken

Vermits dit icoon te maken heeft met onderlinge aantrekkingskracht, kan het haast niet anders of dit is op de eerste plaats een antwoord op een vraag die met relatie te maken heeft. Relatie op liefdesgebied dan. En inderdaad. Dit icoon zegt dat het een algemene natuurwet is dat onderling verwante elementen elkaar aantrekken.

Dit is een prettig icoon, maar toch zouden zich problemen kunnen voordoen als die wederzijdse aantrekking enkel gebaseerd is op seksualiteit. Want er zijn nog andere elementen die meetellen om een relatie al dan niet succesvol te maken!

Dit icoon zegt ook dat de oplossing van je problemen samenhangt met de aard van de mensen die je aantrekt. Heb je de gepaste vrienden, dan zul je snel uit de problemen zijn.

Maar met de verkeerde kennissen loopt het waarschijnlijk fout. Iets wat je al lang graag wilde, lijk je nu eindelijk te krijgen. En een verandering die je al een poos wilde aanbrengen, wordt eindelijk doorgevoerd.

Hier ligt hoofdzakelijk een prettige periode voor je klaar…

 

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline