ITjing30

30

Iemand zal uw innerlijk vuur bewonderen

30. het Zich Rechtende of: het Vuur

Dit icoon wil vooral vertellen hoe mensen elkaar nodig hebben. Dat je afhankelijk bent van anderen in deze samenleving. Zodra je beseft dat je niet zonder die anderen kunt, zal je dat alleen maar voordeel brengen. Dan zul je ‘je plaats in de wereld vinden’ zoals de I Tjing dat zo mooi zegt. Het is ook mogelijk dat je, door wie je bent of wat je doet, zo sterk met de natuur in harmonie bent, dat je die harmonie ook op anderen weet over te brengen. In al deze gevallen zal je vraag aan de I Tjing met dit icoon positief worden beantwoord.

Het is best mogelijk dat op liefdesgebied iemand een goed woordje voor je doet. Iemand die bij de andere partij respect afdwingt, helpt je om het contact te verbeteren.

Ook als je werk zoekt, kan iemand met een bepaalde positie je op de goede weg zetten of je met de juiste mensen in contact brengen.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline